Uitgebreide EHBO

Zoek een dienst

Uitgebreide EHBO

Op ieder mens rust de plicht naar vermogen hulp te verlenen aan medemensen die in nood verkeren. Eerste hulp is de noodzakelijke hulp die – al of niet in afwachting van de professionele hulp – aan een slachtoffer moet worden verleend.

Samenvatting

  • Interactief lesprogramma met veel ruimte voor stellen van vragen
  • Vaardigheden beoefenen in groepsverband (veilige leeromgeving)
  • Ruime leslokalen, uitstekende faciliteiten, lunch en bereikbaarheid
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Volledig ontzorgen van planning en geldigheid diploma’s
LEES VERDER

Inleiding

De opleiding Eerste Hulp leidt mensen op om op een verantwoorde wijze eerste hulp te verlenen aan slachtoffers.

Inhoud

De indeling van de cursus is als volgt:

Een slachtoffer in veiligheid brengen, de toestand van het slachtoffer beoordelen, reanimeren, een AED gebruiken en eerste hulpverlenen bij een huidwond, bloeding, brandwond, bewusteloosheid, letsels aan botten, spieren en gewrichten, verslikking, hoofd- en wervelletsels, pijn op de borstkas en een beroerte, dreigende flauwte, hersenschudding, insectensteek, tekenbeet, kortademigheid, hyperventilatie, onderkoeling, hitteslag, diabetes, epilepsie, koortsstuipen en een geamputeerd lichaamsdeel.

Doelgroep

Iedereen die geschoold en geoefend wilt worden in het verlenen van eerste hulp (voor thuis of op het werk).

Examen/certificering

Er is geen examen. De cursist wordt op praktische vaardigheden getoetst. Na het succesvol afronden van de opleiding EHBO ontvangt de cursist het Europees erkend certificaat “EHBO” van het Rode kruis. Dit diploma is 2 jaar geldig na afgiftedatum. Met dit certificaat kun je als Rode Kruis-vrijwilliger EHBO verlenen op evenementen.

Herhaling EHBO

Na het behalen van het diploma, kan de cursist deelnemen aan de jaarlijkse herhaling EHBO om de kennis en vaardigheden bij te houden en op te frissen. Na het volgen van 2 herhalingsdagen binnen 2 jaar, wordt het diploma EHBO weer met 2 jaar verlengd.

Wij maken een planning en nodigen onze cursisten automatisch (vrijblijvend) uit voor de herhaling EHBO. Wij houden de geldigheid van het diploma van onze cursisten in de gaten!

Groepsgrootte

Wij hanteren een maximale groepsgrootte van 12 cursisten om te zorgen voor voldoende persoonlijke aandacht en een optimale geoefendheid van de cursisten.

Prijs

€243,80 per cursist per open inschrijving (€295 inclusief btw).

Groepsprijzen vanaf 6 personen € 1.463 (inclusief BTW: € 1.770,23)

Inbegrepen in cursusprijs

In de cursusprijs zijn alle kosten inbegrepen, zoals:

  • Lesmap en certificeringskosten Rode Kruis
  • Gebruik van instructiemateriaal
  • Lotus
  • Inzet ervaren gecertificeerde instructeur inclusief reis- en verblijfskosten
  • Uitgebreide lunch, koffie- en theearrangement en ’s middags frisdranken en kleine versnaperingen (niet inbegrepen indien de cursus op uw eigen bedrijfslocatie wordt georganiseerd)

Vergoeding door zorgverzekering

Voor particulieren wordt de opleiding vaak gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar. Vraag bij uw zorgverzekeraar na of dit ook bij u het geval is.